2010. augusztus 1., vasárnap

A divat reflektorfényében: Ashley Greene

Stephenie Meyer a halhatatlan regényében úgy írja le Alice Cullen-t, aki a húga a tinik álmának, Edward Cullen-nek, mint egy "lehengerlően, embertelenül gyönyörű" kobold vámpírnak akinek "obszidián szeme" és egy "gyönyörű, huncut arca" van. A legtöbb szereplő inkább nem vallja be azt, hogy a castingon a döntés nem csak az ügyességen múlott, de Ashley Greene-nek - aki megevenítette Alice Cullent a Twilight Sagaban - nincsen mit tagadnia.
"Igen, hálás vagyok Setphenie-nek, hogy egy olyan karaktert alkotott meg, aki eléggé hasonlít rám." - mondta Ashley nevetve. Így lett egy hatalmas rajongótábora, mielőtt a film első jelenetet felvették volna. Ha Greene nem lenne olyan hátborzongatóan tökéletesen alkalmas Alice karakterére, akkor a film készítők sem hallottak volna róla.
"A rajongók már ott voltak" - mondta "Akkor még nem tudták, hogy ki az az Ashley Greene, hanem volt egy elképzelésük Alice Cullen-ről"
Jacksonville-ben a Belmont bár és étterembe dolgozott, mikor felhívták a Twilight meghallgatásról 2007-ben. Azóta ő azt mondogatja: "Elmentem a 0 a 60-hoz esélyre" Ashley-nek, mint a színésztársainak, Robert, Kristen, Taylor és Anna-nak ez a vámpírjelenség "már több mint egy nagy áttörés" - mondta - "Mindenki úgy dolgozik, mint egy mániákus"
"Bármennyire is imádom, hogy részese lehetek a Twilightnak, nem akarom, hogy ez határozzon meg" Ez azt jelenti, hogí indít több műfaji támadást az ipar fele, kezdve a jövő évi pszichológiai thrillerjlvel A Jelenés-sel, melyben Sebastian Stan-nal játszik egy főiskolai párt. Egy jelenséget 'varázsoltak', ami terrorizálja őket. Ashley teszteli még a komédia műfajt is, miközben csatlakozik joining Olivia Wilde, Hugh Jackman, és Jennifer Garne-hez, a Vaj vígjátékhoz, melynek az alapját egy valós középnyugati időtöltés a: vajfaragás/szobrászkodás ad. "Az én karakter apja [Ty Burrell] olyan, mint az vaj Elvis-e, ebben a kis városban, ő az isten" - mondta Greene.
A szex szimbólum az ő másik szerepe, amit később fedeztek fel, mert a vörös szőnyeges megjelenései a hullámfodrú, elegáns, szervezet-tudatos ruhákban: a Dolce & Gabbana, L’Wren Scott és Antonio Berardi-ben."Van valami abban, hogy nő lehetsz, vonzó és szexi és jól érezni ezért magad"
A karrierje a fénysebességhez hasonlítható, amit tudnia kellene...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése