2010. augusztus 8., vasárnap

LOL forgatásáról egy kép

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Előkerült a július 25.-ei LOL forgatásról egy picike kép. Ashley ott ül a jobb oldalon, napszemcsibe. Félig látszik, de akkor is valami. Feltöltöttem a galériába is, viszont nincsenek társai (sajnos xD) ezért nem linkelem be az albumot. :)

Pancsoló Ashley xD

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Húú végre már vártam ezeket a képeket. Ugye a fehér ruha alatt megfigyeltétek a kék fürdőrucit? (mellesleg a felsője amilyen van, az a kedvenc felső félém, most olyanom is van xDD) Szóval láthatjuk Ashley-t pancsolni, bulizni, beszélgetni, nevetni, pózolni. Minden! *-* Imádom. Olyan 20 tagmentes HQ képet töltöttem fel, valamit eléggé vízjeles képeket, de azokból egy csomó van. Természetesen lecserélem, amint kijöttek taggedmentesen :) Itt is olyan remek képek születtek, hogy az hihetetlen! *-* Enjoy! *-*

Shape Magazine

Frissítve!***
Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Ashley szerepelt a Shape magazinban, amibe megmutatta, hogy egy-egy gyakorlatot hogyan kell megcsinálni. Huh, elég gagyi a ruha, amibe öltöztették. Vagy azért gondolom ezt, mert már edzeni is ultraszuper ruhákba jár? xD Mellesleg nézzétek meg a lábát, hogy milyen izmos! Pedig ez nem egy mai 'fotósorozat'. Találtam még egy képet, ami tök jó, és itt tekinthetitek meg:

Wet Republic videó


Hoztam nektek egy Wet Republicos videót. Elmondja, hogy nagyon jól érzi magát, mert ott vannak a barátnői is. Azt mondja még, hogy ez egy nagyon szuper esemény, és holnap (vagyis ma) megy vissza LA-be a TCA-ra! :)

Wet Republic

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Úúú, már annyira vártam ezt, hogy lecikkezem. És szerintem megéreztem valamit. Első: Ashley imádni valóan nézett ki. Egyszerűen gyönyörű volt. Kettő: sok-sok képet mutathatok meg nektek! És a harmadik indok: nem lehet a képek közül választani, mert olyan jók lettek! *-* Vegasban rendezték meg egy MGM nevű szálloda strandján, és ennek volt a házigazdája! :D Ez tök jó! Bár ott lehettem volna *-* Enjoy! :D