2010. augusztus 9., hétfő

Access Hollywood: Jashley interjú


A TCA-ról kérdezték őket és még a Breaking Dawn-ról. Brigi itt van és kiparodizáltuk a másik kedvencét xDD

AshXav interjú


Az interjú elején láthatjuk az Eclipse trailer képkockáit. Majd Ashley-t Alice-ről kérdezik, hogy ugye ebben többet szerepel:
Mindig is szórakoztató volt őt eljátszanom, mert az az érdekes a Saga-ban, hogy minden filmben kicsit másképp kell eljátszani a szerepeket. Más honnan kell megközelíteni. Nagyon izgatott voltam, hogy David-del dolgozzak, és megpróbáltam Alice-t vámpírosabbá tenni. (...) Rob és Jackson játszik gitáron és zongorán, és olyan jók!
Kérdezték még a sárga porsche-ről is. :D

TCA: Köszönetnyilvánítás *-*


Úúúú, Ashley és Rob megköszönik a díjat. Jaj de édes volt Rob, ilyet szólt: Na, gyerünk, mindenki köszönje meg! Áhh *olvad* De olyan volt, MAJDNEM, mintha Rob megpuszilta volna Ashley-t xDDD

Élő közvetítés vissza nézése

Elvileg ez az esti élő közvetítésnek a visszanézése, szóval aki lemaradt, és érdekli ez a másfél órás sztármeginterjúvolás az nézze meg :)

Teen Choice Awards 2010

Szóval jóreggelt! :D Én tegnap virrasztottam Dórival, meg Lúciával. A közvetítő férfi hangjától megfájdult a fejem és már mondtam is, hogy mindjárt leütöm xD 0:52 körül kezdték Ashley-t meginterjúvolni. Hát én ott felsikítottam a ruha láttán, mert nekem baromira tetszik. Ezután jött Jackson, akinek az akcentusán meg a fejein nevettem, majd Ian (a Vampire Diariesből, Damon) jött, akinél Dórit idézve: "Vivi elélvezett" xDDD Pár Twilight-os színészt még meginterjúvoltak, de mi időnk szerint 2-kor lezárták az élő közvetítést, mert akkor már bementek a színészek, és kezdődött a Show, amit felvesznek, és leadják a FOX csatornán. Ezt elvileg lehet nézni kedd hajnali 5-7-ig elvileg, majd megadom a linket. De mindig akkor dől el, hogy mit kell nézni...
ASHLEY MEGNYERTE A NŐI JELENETLOPÓ - NEW MOON SZÖRFDESZKÁT*-*
Hoztam új képeket a megérkezésről, feltettem a galériába a 'backstage' képeket és a show-n, készülteket. Ashley Rob mellett ült *-* (wááá *olvad*) És készült pár AshRobTay-es kép is :) Nem lett volna rossz Bellának :P Amúgy viccelődött Robbal, beszélgettek... :) Nem ragozok jöjjenek tehát a képek:

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

--------------------

TCA képek

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Elsők között vagytok, akik látják ezeket a képeket a mappa folyamatosan frissülni fog, míg el nem megyek csicsikálni. Majd jövök a többivel :D A ruha, mikor megláttam felsikítottam, istenien, marha, gyönyörűen, csinos, szép elképesztő volt *-*

Ashley interjú a TCA kék szőnyegéről :D


Ááá fél órája jelent meg, pontosan 0:52 körül érkezett meg, vagyis akkor kezdték meginterjúvolni, erre már itt is a videó. 20 perc késéssel, megőrülök! Olyan fura! :D Szóóval elmondja, hogy most jött Vegasból, ahol a barátnőivel volt, kérdezték a Lol forgatásáról, hogy ez milyen film. Erre feleli, hogy egy francia film 'amcsisítása' (xDD) és elmondja, hogy Miley-val és Demi Moor-ral játszik benne. Beszélnek pár szót az Eclpse-ről is.