2010. augusztus 13., péntek

Egy fan kép a LOL-ról :)

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Még egy fan kép a LOL forgatásáról. Az ottani szerencsések fogózkodhattak Ashley-vel. Ez a kép onnan van. Feltöltöttem a galériába. Ugyan oda, mint a Miley húgosat. Vannak erről Twitterek is :)
Image and video hosting by TinyPic
Összefoglalva a Twitter bejegyzéseket. Elmondja, hogy Ashley szép volt és aranyos. Hogy kijött a forgatásról, és csinált velük képeket. Még meg is ölelte a lányt! És elmondja a találkozásukat. Hogy Ashley integetett neki, mikor jött a forgatásról. Ekkor a csaj kiborult, és ezért odament Ash hozzá beszlélgetni és képet készíteni. Egy biztos, a csaj baromi mákos!

Tyler Shiels

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Kijötek a Tyler Shields képek mixekben. Ezt értsétek úgy, hogy van köztük kis felbontású, normál, és ultra nagy. *-* Annyira tetszenek *-* Imádom ezeket az outtake-ket! Mindegyik kép másik albumba vezet!

Galéria téma!

Photobucket
Eljött az idő, mikor újra bejelenthetem, hogy új dizit kapott a galéria általam! :D Szerintem az alap szerkezet az marad, mert az nagyon tetszik *-* A hátteret fogom majd cserélni, ha valami más tetszik meg. Remélem elnyerte a tetszéseteket. Az enyémet elnyerte, pedig nem is olyan jó :$ xDD Új bannert is csináltam. Ma nagyon unatkoztam, ennek pedig ez lett az eredménye. Hát szívből remélem, hogy tetszik, amit csináltam :) :$ Kattintsatok a fenti bannerre! :)
ui: azt hiszem nem bírok meglenni 'fetrengős' és Women's Health-es képek nélkül :) És sajnos valamilyen oknál fogva, nevet és címet nem tudok adni, de rajta vagyok az ügyön! :)

TCA kivágott képek

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Hoztam nektek közel 190 kivágott képet a TCA-ról. Kiválogattam az Ashley-seket és feltettem őket a galériába! :D Enjoy! :D

BTS kép a LOL-ról

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Felkerült a netre, egy kép, amin Ashley-t és Noah-t(aki Miley húga) fényképezik. Ez a LOL forgatásán készült. Istenem, olyan szép Ashley haja *-* Úgy várom a filmet, mert elvileg komédia lesz :D A képet feltettem a galériába, viszont eddig még csak ez az egy kép jött ki :)