2010. augusztus 19., csütörtök

Brigi videója *-*


Brigi, vagy ahogy ismeritek FOBBrigi csinált egy Ashley-s videót. Nekem nagyon tetszik. Úgy szeretem ezeket a fotósorozatokat, és a legjobb pillanatokat találta el. Köszönöm. Szerintem véleményt kérünk! :D

Becenév kerestetik!


Aki ezt a blogot olvassa, annak elmondom, hogy a magazinomban mindig is voltak szavazások. Most már ide is kikerült, még pedig az, hogy becenevet kell adni Ashley-nek! :) Most egy olyan nyitott szavazást hoztam létre, újra, amibe beleírhatod a saját véleményed! :) Ez körülbelül egy hónapos szavazás lesz, mert ezen kell gondolkodni, és lehet, hogy még kitaláltok egy csomó jót! :) Erre nagyon kíváncsi vagyok, és szeretném, ha minél többen próbálkoznátok legalább egy becenévvel! :)

Még pár LOL kép :)

*Galéria frissítés!*
Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Felkerült még 3 kép a netre az augusztus 17.-ei LOL forgatásról. Múltkor is itt fogózkodtak Ashley-vel. Gondolom itt vannak a rajongók, itt adnak autogramot a színészek. Ezen a felső képen szerintem annyira szép *-* Még két kép került fel a galériába, amik szemből készültek! :)

MTV Video Music Awards


Az idei MTV Video Music Awards házigazdája Kanye West, Drake és Florence and the Machine(ők énekelték az Eclipse OST-jén a Heavy in your arms c. számot ) lesz és hozzájuk csatlakozik még B.o.B és Justin Bieber is. Az eseményen Kesha és Ashley is jelen lesz. Ez szeptember 12.-én lesz megtartva a los angelesi Nokia Theater-ben. (itt volt az Eclipse premierje is)