2010. szeptember 3., péntek

Tweets

Only seems right. @MaryKayLove I miss you already babe. Girls weekend in NYC for sure!


@MaryKayLove Már hiányzol baba. Lányok hétvégén biztos, hogyNYC-ben leszek!
Szeptember 1-jén 3:46-kor a web-ről

----------

Fresh equals amazing


Friss egyenlőségek lenyűgöző
körülbelül 16 órája a TwitBird-ről

Laucsika avatarjai :)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Laucsika készítette ezeket az isteni avatarokat *-* Köszönjük! ^-^ xD Juj, előbb beugrott, de elfelejtettem. A utolsó előttin, amelyiken telefonál, az olyan.. van egy sztár aki hasonlóan néz így ki. Csak nekem tűnt fel? Vagy másnak is..? xDD

Jobb minőségű WH outtake

Photobucket
Úgy látszik, most ez ilyen Women's Health-es nap :D Kijött tök nagy méretben egy régi kép, ami elég pici felbontású volt RÉGEN, de MOST már nagy, és széles. Olyan szép rajta. :D Gondolom mindenkinek ismerős ^-^ Aki le szeretné menteni, vagy megnézi, az:

Women's Health címlap

Photobucket
Itt van a szeptemberi alternatív címlap. Teljes mértékben már régen beleszerelmesedtem ebbe a képbe *-* Mivel már régen is volt egy kisebb kép valahol :) Úgy imádom. Most meg kijött nagyba. Juppí :D Gondolom tudjátok, de azért leírom, teljes méret itt:

Fan kép Ashley-ről és Joe-ról :)

Photobucket
Úgy látszik mostanában a lesifotós szerepet a rajongók vették föl. xD Mert hát most már szinte tőlük mindent megtudunk. Igaz, nem a legjobb minőség, de azért mégiscsak valami. :) Ha jobban belegondoltok, semelyik fiúval se készült róla ennyi közös candid kép, mint róla és Joe-ról. :) Ian-nal is csak pár volt. Viszont egyszer azt nyilatkozta Ash, hogy szereti a misztikus pasikat, és a kék szeműeket. Ez tökre Ian-os nem? :D Joe-nak is kék a szeme? Már nem is tudom xDD Nah, mindegy. Ez a kép egy torontói hotel előtt készült róluk. Teljes kép, itt: