2010. augusztus 3., kedd

Wet Republic

Ashley hivatalos lesz Augusztus 7.-én a Wet Republic-ra. Jesszus! Aznap lesz a nyelvvizsgám. Majd szurkoltok? *-* Szóval visszatérve, várom csak ezért a szombatot! :) Még egy megjelenés, szupi! :D Aztán 9.-én meg TCA, ami ellenben az eddigi hírekkel, Ashley nem biztos, hogy ottl esz :/ De reménykedjünk! :)

Avatarok Alíztól*-*

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Ezeket a csodaszép avatarokat Alíz küldte és egyben csinálta nekünk! *-* Marha jók lettek. Nem a megszokottak épp ezért is isteniek! *-* Köszönöm még egyszer őket :) Ügyes vagy! :)

Az előző videóból kivágott képek *-*

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Na, feltöltöttem a kivágott képeket a galériába is! :) Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy Ashley mit mondd a videó alatt. Azt, hogy szereti a termékeket, mert nagyon szuperek. Amiket kiemeltek termékek, azok a kedvencei. Beszél még arról is, hogy 6 filme fog kijönni 2 év alatt! Meg pár mondatot mondd abból az interjúból, amit már lefordítottam, hogy ezek a Mark készítmények fiataloknak az ideális... :)

Mark BTS videó *-*


Ó, mami! *-* Ez egyszerűen leírhatatlanul szép videó, szép Ashley-kel xDD De tényleg, már nem tudok várni, hogy kijöjjön ez a fotósorozat. Látok benne ihletet, ötleteket, kreativitást *-* Úúú, fantasztikus! *-* Mást nem tudok mondani, csak azt, hogy nézd meg! Most el kell mennem angolra, de utána feltöltöm nektek a kivágott képeket! :)