2010. október 10., vasárnap

Tweets

:) best friend ever @QuesoCabesaKT4


@QuesoCabesaKT4




"Apparition" better be good! I just crawled across the floor army style at re-shoots.


"Jelenség" jobbnál jó! Én csak másztam a földön keresztül hadi stylus-ban az újraforgatáson.
körülbelül 21 órája az iPhone-ra való Twitter-ről

Újraforgatás

Photobucket
Ugye Ash tweetelt nekünk arról, hogy újraforgatnak valamit. Ez az Apparition volt, vagy akinek jobban tetszik a "Jelenség". Ebből kaptunk pár lesifotós képet. Ezeket viszont sikerült feltenni a galériába. A haja egy álom *-* (Most néztem ugye a TVD-t és ott Katherin-nek ilyen a haja, nem? :D ) Szóval a többi csodás képért:

Edzés

Photobucket
Ashley 30.-án is elment edzeni, immár újra rutinosan. Egy csomó papparazzi várta őt, hogy lekaphassák. (video) Elég jó kedve volt, egy-két kérdésre válaszolt is a videósnak. Szép képek, marha jó így a haja, és az a gatya még mindig szuper :D Tök jó az összhatása a felsőknek, nem? *-*

Szösszenetek erről is, arról is :)

Photobucket
Most újra rátok zúditok, egy csomó hírt, képet, fordítást. Remélem nem bánjátok! :) Szerintem nagyon jók, de kezdjük is az elején... :)

1. A Butter-ről azt az információt kaptuk, hogy kinn, az USA-ban 2011 Áprilisára várható a film. A napra pontos dátumot még nem határozták meg, illetve azt sem tudom, hogy kis hazánkban vetíteni fogják-e. :/ De majd írok a Palace-nak! :)

2. Kaptunk még képeket a bizonyos 'fetrengős' fotósorozatból és a másik ismeretlen okból készült fotósorozatból is. Nekem mindegyik nagyon tetszik, és végre nem taggedesek *-*

#45 :|: #46

3. Lehet, hogy valaki már lecsekkolta, viszont azért leírom, hogy még kb. 35 képet tettem fel az edzésről jövetes candid képekből!


4. Ashley beszélt pár mondat erejéig a Breaking Dawn forgatókönyvéről, amit most lefordítottam nektek:
"Még nem láttam a forgatókönyvet. Azt hiszem, hogy egy zárt dobozban, nyomkövetővel fog megérkezni. Nem, habár óvatosnak kell lenned vele. Talán rejtett nyomkövetőt tesznek rá, amiről mi nem tudunk!" - mondta nevetve

5. És akkor most jöjjön egy-pár Joshely pletyka, ami a neten kering össze-vissza és amelynek nemtetszését páran ki is fejezik, elég erősen. Első ilyen volt, például Demi Lovato kiborulása. Hogy elvesztette a tiszteletét Joe iránt, mert elhozza a turnéra Ashley-t, ergo az új barátnőjét, mikor vele, vagyis az exével a Camp Rock miatt kell turnézni. Nabumm, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Aztán jöttek a pletykák, hogy Ash barátnője bejelentette, hogy a kapcsolatuk nagyon mély, és komoly és hogy már a házasságot tervezgetik. Szó volt még arról is, hogy, mikor ketten elmentek repcsivel, akkor Floridába mentek Ashley családjához, hogy bemutassa Joe-t. Erről pár forrás is beszámolt, hogy igazak, mert látták őket enni, csókolózni, és fényképeket és autogramokat is kértek tőlük. Érdekes... kép nincs... :D

Újraforgatás, avagy tweets

Hm, Ash tweets-jeiből megtudhattuk, hogy újra kellett forgatni egy-két jelenetet. Azt még nem tudjuk melyik filmnek. Ha a LOL-nak, akkor a haja most? Elég sötét az akkorihoz képest... Ha meg a Butter, az meg nem feltűnő :)

Reshoots.... Wish me luck.


Újraforgatás... Kivánjatok szerencsét.
körülbelül 19 órája az iPhone-ra való Twitter-ről

-----------

Wow. Finally wrapped for the evening. Great day on set! :) Thank you to all my fans for all your support! Love my job and love you guys!


Wow. Végezetül palástoljuk el az estét. Remek nap volt a forgatáson :) Köszönöm az összes rajongómnak a támogatását! Szeretem a munkám és szeretlek titeket!
körülbelül 10 órája az iPhone-ra való Twitterről

Videók 28.-áról

Edzésre

Photobucket
Ashley 29.-én, feltételezve a reggeli kávézgatása Joe-val, után történt. A kék szín dominált rajta és a palackján is. Hihetetlen. Véletlen egybeesés, vagy ennyire fontos neki, hogy egy szín domináljon? Am nagyon édes volt ^-^ És nem veszi le a karkötőt :D  Még nincs sok kép, de lehet, hogy a nap folyamán még kapunk belőle! :)

Friss: Találtam még egy csomó képet a reggeli kávézgatásról, amit fel is töltöttem, a galériába. Ezt ITT
tudjátok megsasolni! :)

Szepteber 29.-e reggele

Photobucket
Ashley-t és Joe-t ma reggel lekapták a lesifotósok. Együtt kávéztak. Olyan jó Ashley ruhája, nem? *-* Olyan divatos, modern, trendi... tökéletes! :) *-* És még mindig nagyon édesek! :) Tényleg kell Ashley ruhatára :D

Tweets

Just went to the coolest birthday party ever!! :) Happy Birthday Frankie







Uhg I'm jealous! I wana go! @AshleeNino


Uhg irigy vagyok! Menni akarok! ! @AshleeNino
Szeptember 27.-én 7:51-kor az iPhone-ra való Twitterről és válasz AshleeNino-nak

----------


The sound of my alarm clock came very early this AM....But Vampire Weekend at the Hollywood Bowl last night was a really great show!!



Szeptember 27.-én 2:14-kor az iPhone-ra való Twitterről



Seriously... I Support you both.. but if this becomes a reality I'm locking my doors @QuesoCabesaKT4 @joejonas


@QuesoCabesaKT4 @joejonas
Szeptember 27.-én 5:52-kor az iPhone-ra való Twitterről és válasz QuesoCabesaKT4-nak
Heh, erre meg poénból írta Caitie, hogy mindegy, mert neki van kulcsa Ashley házához xDD



Oh. My. Gosh. I miss her! Can't wait to see y'all. @QuesoCabesaKT4


Oh. Istenem. Hiányzik! Alig várom hogy lássalak titeket. @QuesoCabesaKT4
Szeptember 27.-én 6:51-kor az iPhone-ra való Twitterről és válasz QuesoCabesaKT4-nak

Szeptember 28

Photobucket
Ashley és Joe az egész napjukat együtt töltötték. Megfigyelhetjük, hogy Ashleynek mennyivel hosszabb lett a haja. :) Így nagyon szép *-* Az iPhone-jának új, kék védőburka van. :D Nagyon édesen néznek ki együtt. Tudni illik, nem csak a magazinnak van 28.-án a születésnapja, hanem Joe kistesójának Frankie-nek is tegnap volt a születésnapja, mégpedig a 10.. Ezért ketten, elmentek vásárolni neki ajándékot. Majd este, együtt vacsoráztak egy étteremben. Ha megnézitek, egyforma a karkötőjük, ilyen egymásba illeszthetős, ha értitek mire gondolok :) The are really Cute^-^
In LA with Joe Jonas :|: Dinner with Joe Jonas

Friss: Az első mappába még felkerül +50 darab kép. Még láthatjuk őket kávét inni (baze Joe fején szakadtam) aztán elmentek a Dolche & Gabbana boltba, ahonnan olyan 4 szatyorral jöttek ki, majd a mélygarázsban is készült róluk egypár kép. Nézzétek meg, olyan szépek és jók és cukik! *-*

Paige beszámolója

Photobucket 
Paige beszámolója: Találkoztam Joe Jonas-szal és Ashley Greene-nel a Vampire Weekend show-n. Nagyon aranyosak voltak, és az egész végig ölelkeztek. Tényleg nagyon boldognak tűnnek!
Addig jó, amíg boldognak tűnnek. Mellesleg egy pletyka kering, hogy Ashley tervezi azt, hogy Joe-t bemutatja a szüleinek, és hogy már a házasságot tervezik. Kezeljük egyenlőre pletykaként! :) Teljes képért a képre klatty! :)

Harper Bazaar Szkennek

Photobucket
Végül megkaptuk a Harper Bazaar magazin szkenjeit. Semmi új képet nem kaptunk. Hm.. a többiekről sem a legjobb képek ezek, szerintem. Aki meg szeretné nézni, az csekkolja le:

Joshley

Photobucket
Szóval, mint észrevettétek, Ashley eltűnt egy kis időre. Hogy ennek mi volt az oka? Ó, ez nagyon egyszerű. Twitteren értesültem minden infóról. Ashley és Joe együtt elutaztak Floridába (azt hiszem), látták őket egy páran a gépen, majd olyan twittereket is kaptunk, hogy héé, Joe Jonas és Ashley Greene itt eszik mellettem egy étkezdében! :) Szóval együtt töltötték a hétvégéjüket, ami nagyon JÓRA sikeredhetett, mert Ashley is hangot adott ennek és Joe is a személyes twitterükön. Ezt már kiparodizáltuk chatben, hogy mi is történhetett ott. De térjünk vissza a képre. Ez a kép 26.-án készült, egy szerencsés rajongó által, aki ott volt velük együtt a Vampire Weekend koncerten. Megjegyzem, az ő számuk is szerepelt az Eclipse trackistán, Jonathan Low címmel :) Teljes méretért, katt a fennti képre :)