2010. augusztus 17., kedd

Galéria frissítés!

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Szóval nagy hírem van. Ma közel 300 képpel frissítettem a galériát, mivelhogy rábukkantam a Wet Republicos képekre. Ebből több, mint 200-at találtam tagmentesen, és HQ-ban! *-* Aztán TCA Kék szőnyegről is találtam még egy csomót. Viszont szinte lehetetlenség megcsinálni, hogy melyik kép van meg kétszer, ezért minden fennmaradt a galériában! :$ De linkelem is a képeket. Jó képnézegetést! Enjoy! :)

Joe a FOX News-nak nyilatkozott


Ashley Greene és Joe Jonas pletykája egy darabi szóban forgott elég sok ideig. Ezután Joe megjelent az Eclipse Londoni premierjén(ahol Nikki Reed-del érkezett és pózolt és ekkor lecsekkolta a kis tesóját Nick-et is) Ezután Ashley és Joe állítólag randiztak. Ezután több foró is készült a 'párról' a múlt héten, akik felbukkantak Los Angeles-ben. Egymás mögött sétáltak és ahogy néztek egymásra, az nagyon tiszta volt. Mostanáig Joe sosem foglalkozott a pletykákkal, hogy ő és Ashley együtt vannak, míg nem szerepelt a FOX hírekben hétfőn, ahol nem tagadta, de nem is erősítette meg a pletykákat.

"Mint mondtunk, mi megpróbáljuk egyensúlyban tartani a magán és a szakmai életet... ez a mi magán életünk."
- mondta ezt Joe

Nem tudjuk mi az igazság, de nem is fogjuk megtudni egyhamar, mert Ashley a LOL-t forgatja Miley Cyrus-szal és Joe pedig turnézik a testvéreivel és Demi Lovato-val.

Teen Vogue Block Party

Divat esti rendezvény: @Teen_Vogue Block Party Eseményt az @Asos szponzorálja, és a házigazdája @AshleyMGreene lesz.

Ez az esemény Szeptember 11.-én lesz megtartva New York-ban. Felsorolok nektek pár résztvevőd, igaz ennél sokkal többen fognak majd megjelenni. :) Ashley Greene, Nigel Barker, Victoria Beckham, Heidi Klum, Nichole Richie, The Olsen Twins, Mark Badgley, Marc Jacobs, Gucci Westman. Olyan 1000 főre számítanak, ami valljuk be, hogy elég sok! :D