2010. szeptember 12., vasárnap

Tweets

I think i need to hear you sing soon @ParisCarney


@ParisCarney
körülbelül 10 órája a web-ről

----------

I've been in my Pajamas all day. I love today.


A Pizsamámban voltam egész nap. Szeretem a mát.
körülbelül 10 órája a web-ről

----------

You miss me?? :) @QuesoCabesaKT4


Hiányzom?? :) @QuesoCabesaKT4
körülbelül 11 órája a web-ről

----------

Youre welcome bubba! Congratulations! I'm going to need updates! Miss you. @JoeGreeneIII

Szívesen bubba! Gratulálok! Feltöltődésre van szükségem! Hiányzol. @JoeGreeneIII
körülbelül 11 órája a web-ről


Ó, ez a Joe Greene ez Ashley bátyja. Olyan édes a képe! *-* A New Moon premieres ruhája, ha jól emlékszem! :) Kövessétek! :)

http://a1.twimg.com/profile_images/1111273069/me_and_sis.jpg

----------

I will def be back! @cocochanel2609


Határozottan vissza megyek! @cocochanel2609
Szeptember 8.-án 2:32-kor a TwitBird-ről és válasz @cocochanel2609-nek

Szeptember 10

Photobucket
Ashley-t lencsevégre kapták egy nagyszabású hétvége előtt, hogy egy barátnővel beszélt. Egy ottani stúdió előtt beszélgetett órákat. Ashley nagyon lehangoltnak tűnt, de szemlátomást egy baráti ölelés, és mosoly mindent megoldott :)
Egyéb: kaptunk még képeket a nightclub elhagyásáról. Egy kicsit villantott :s xDD clikk!

Kismillió kép :D

Photobucket
Újra megint sok régi-új képet kaptunk, és még frissítéseket is. :) Egy a lényes: Ashley mindegyiken remekül néz ki *-* :)

1. Előkerült még pár kép a 9.-ei candidekből. Ugyanezen a napon Ashley-t lekapták 4 képre, Caitivel volt. (tudjátok az a hosszú fura nevű lány twitteren xD) Erről készült 4 képet is ugyan abba a mappába tettem. Nem volt szívem abból fenntre képet kitenni, mert látszólag nagyon idegesítették a firkászok. Elvileg Ashley épp Leonardo DiiCaprio új hollywood-i éjszakai szórakozó helyének premierjén voltak.

2. Találtam két linket, amin az össz-vissz LOL-os képet le tudjátok menteni. Nekem valamiért nem engedi végig letölteni, megakad. Azért ide kirakom. Ha pedig le tudom tölteni, fogok csinálni a galériába egy olyan mappát, hogy: az össz-vissz LOL-os forgatsi kép Párizsból. Ide majd felteszem őket, ha feltudom :)

Avatardömping :D

Ú, most két embertől is hoztam avatarokat.^-^ A már igen jól ismert, Vivicitől, ahogy mi nevezzük. És újdonság, hogy Alexandra s küldött nekünk pár avatart. Mindegyikőtöké szuper lett, imádom őket! :D *-* Mindegyikükébe a LOL-os képek domináltak, Viviciébe meg még a lila szín *-* Wáááá imáádom *-* :D

Vivici Preview:

Basszus, ezek rohadt jók! Nem tudok betelni velük. Ma jó napom van :D Erre te is rátettél egy lapáttal, no meg a VD 2. évada is, de ez nem ide tartozik. Wáá, de. Ashley ex pasija Ian, és nagyon nagyon HOT! *nyálcsorog* xDD
----------
Alexandra preview:

Baromijóóóók *-* Nekem a bal oldali első az egyik kedvencem *-* Eszméletlenek! :D Látom, felhasználtad a beceneveit ;) xD

Szeptember 9 - LA

Photobucket
Szeptember 9.-ről találtam pár candid képet Ashley-ről. Annyira jó a magassarkúja. És szerintem szép feketében. Olyan fura a LOL-os ruhája nélkül látni, nem? :) 2011, hol vagy még..? Amúgy úgy bírom, ahogy így "száll" a haja :D

Szavazás :D

http://hollywoodcrush.mtv.com/wp-content/uploads/2010/09/281x21119.jpg
Nem, ez nem az én szavazásom. Ezt az MTV adta ki. Szavazni lehet a Selena Gomez-re, Justin Bieber-re, a Glee cast-ra, Katy Perry-re és még sorolhatnám.... Szavazzunk együtt Ashley-re! :) Hm.. talán nézem élőben - ha lehet - mivel hétvége lesz :) Kattints a képre, az oldalért!