2010. augusztus 28., szombat

Chatparty

Photobucket
Ha nem látod, kattints rá a nagyobb méretért! :) Holnap délután beteszem ide a chat-et! :) Egy hirtelen ötlet az egész! Remélem jó sokan leszünk! :D

mivel ugye ez csak ilyen biztonsági másolatos blog (de ugyanúgy szeretem *-*) ezért nem kell átjönnötök, ide is beteszem majd a chatet, nem kell oda jönnötök, úgy is egy a chat :D Szóval. De nekem mindegy ;)


Avatar használata:
Válassz ki egy neked tetsző avatart, töltsed föl kepfeltoltes.hu-ra, vagy photobucket.com-ra vagy bármilyen ilyen helyre. Másold ki a direct linkjét és azt pedig az e-mail cím helyére másold be! :) Kérlek ne reklámozz. Ez direkt beszélgetés céljából jött létre. Ez nektek jött létre, hogy beszélgessünk :)

Alkonyat Forksban

Az Alkonyat Forksban elkalauzol bennünket a városba, amelyet a Twilight-könyvek és -filmek tettek híressé. A mozifilmeket nem itt forgatták, de kárpótolhat minket ez a DVD, amely lehetővé teszi, hogy ellátogassunk oda, ahol Stephenie Meyer világsikerű könyvei játszódnak - és mindehhez még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról. Vajon valóban élnek ott vámpírok és vérfarkasok? Mit mesélnek errõl azok, akik tényleg itt élik mindennapjaikat? Megszólal többek között a város igazi rendőrfőnöke; az a bolti alkalmazott, akit rendre összekevernek Bellával; és a betelepült vámpírlány, aki Alice-ként éli életét. Ellátogathatunk a helyi gimnáziumba, meghallgathatjuk, ahogy a magát Jacob nagyapjaként említő őslakos elmeséli a quileutes indiánok farkasoktól való származásának legendáját, és megismerhetünk még sok más embert és helyszínt. A film végére mindenki számára kiderül: Forks és La Push tökéletes helyszínválasztás volt a Twilight Saga számára.
Mérete 697 MB és tök jó minőségű. Szinkronos :) Katt a képre a letöltéshez!

US Weekly

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Ashley szerepelt a legújabb US Weekly magazinban egy oldal erejéig, ahol a nyári legdivatosabb frizuráit mutatják be. Ú, ott van Amandán a kettős fonás, azt imádom *-* Ez a kép az idei Much Music Video Awards-ről van :)

"Köszönöm energia italok" xDD

Wow. Nightshoot. Made it through. Thank you energy drinks. http://twitpic.com/2iy9e8


http://twitpic.com/2iy9e8 körülbelül 2 órája a TwitBird-ről

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez