2010. szeptember 1., szerda

Bravo, IntouchT

Photobucket Photobucket
Ashley szerepelt két német újságban. A Bravo-ban és az InTouch-ban. Szerencsés németek. Sajnos elég szegényes a német tudásom, szóval nem nagyon értek belőle semmit. Gondolom az egyiknél arról van szó, vagyis ezt megértette, hogy: Ashley és Joe egy pár. - mondta egy barát. A másik pedig egy kép lehet, a méretéből ítélve. Teljes képekért katt ide:

Még egy kép...

Photobucket
Ez a kép is - mint a ruhából látható - szintén Cleveland-ben készült, a hotelja előtt. Húha, lehet, hogy kapunk (talán) majd candid képeket is. Szerencsések, akik tudtak vele fotózkodni. :) A teljes képet megtekinthetitek:

Egy rajongóval :)

Photobucket
Ashley Cleveland-ben tartózkodik. Írta egy rajongó, aki volt olyan szerencsés és készíthetett vele egy fotót. Olyan szép rajta Ashley! *-* A teljes képet megtekinthetitek:

Virginia Beach


A fennti mini kép, egy fan által készített, amelyen Ashley, Joe, Kevin és az ő felesége Daniella látható. Augusztus 30.-ai kép. A Virginia Beach-en készült. A kép eredetileg is ilyen méretű. Felkerült a galériába, de eddig még nincs ott több kép, és ez sem található meg ott nagyobban, szóval nem linkelek albumot! :) Jót pihentek egyet a koncert után! :)