2010. augusztus 5., csütörtök

Interjú a Butter forgatásán


Juj, a vidit nagyon szépen köszönöm Briginek :) (L) *-* A színészek beszélnek a karakerükről, meg a filmről magáról. Ashley-t olyan 4 perctől láthatjuk. A karakteréről beszél, mondja, hogy egy tipikus tini lány, aki nem érti a szüleit. Róla annyit kell tudni, hogy olyan, azt hiszi magáról, hogy mindent tud, majd a végén az derül ki, hogy szinte semmit sem tud. Nem tudja, hogy ki is ő valójában. A film végére megváltozik, egy teljesen más emberré válik. - mondta Ashley :)

Ashley éneklése + Eclipse-es hangok :)


Így frissek hiányába, gondoltam beteszem nektek ezt a két dolgot :) Szóval csinálni akartam nektek egy hangot, viszont nem tutam, ezért Brigi (köszönöm szépen *-* (L) ) csinálta meg :) Ezen Ashley az I'm yours-t énekli olyan 15 másodpercig! Nagyon édes. Meg is hallgathatjátok, és le is tölthetitek! :D Katt a play gombra, ott meg tudod hallgatni, majd a download-ra menj rá :)

Tegnap a Twifanson jártam, és egy csaj csinált az Eclipse-ből hangokat, amiket használhatsz sms hangként és csengőhangként is. Akinek van iPhone-ja, azoknak is kedvező, mert találnak olyan hangokat is. Ha érdekel kattints az alábbi linkre: