2010. október 16., szombat

Október 13

Photobucket
Ashley-nek ez egy forgalmas nap volt. Hogy miért? Mindjárt meglátjátok! Jönnek a szép képek, Joe sem maradhat ki, és némi forgatással is találkozhattok ebben a cikkben. Ó, és a videót ki is hagytam! :D Akkor haladjunk is szépen sorjában! ^-^

1. Először is számos bejegyzés számol be arról, hogy Ashley ma egy édes, piros koktélruhában forgatott valamit, egy iskolában. Erről a valamiről meg még nem tudjuk, hogy mi is pontosan. Azt viszont igen, hogy ott volt Joe és egy csomó ember (akiknek rohadt nagy mákjuk volt) találkott Ashley-vel.

2. Ezután készült egy pár candid kép. Ashley-n ugyan az a piros ruha van, gondolom eljöttek abból a suliból, vagy nem tudom. Igazából csak a képek jöttek ki, senki sem tudja, hogy hol voltak, vagy mit csináltak pontosan.

3. Újra Joshley képek jönnek! Aznap este, elmentek a Katsuya étterembe, amiről eddig nagyon kevés candid kép jött ki, viszont kaptunk egy videót! :D

4. És egy kis pótlás. 12.-éről találtam még 2 HQ minőségű képet. Ashley edzés után mekizik! :D De jó neki! *-* (éhes vagyok xD)

5. És egy kis egyéb: Blogon más fejlécet tettem ki, és majd oda is mindent felteszek, csak ez a hét borzalmas volt, Ashley megnyerte a legjobb Halloween-i jelmez díját, erről bővebben ITT olvashattok. Pletykaként kezelendő az is (nagyon) hogy Joe el akarja már jegyezni Ashley-t, hogy ha forgatnak, akkor is tudja, hogy együtt vannak meg ilyenek. És nem nagyon ide tartozik, de szinte minden BD-s szereplőt megtaláltak! :) Ezt pedig ITT, a Twinformon tekinthetitek meg! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése