2010. október 16., szombat

Neuro Gasm

Photobucket 
Már pár külfölsi oldal is ecsetelte azt az italt, ami piros üvegben volt, és amit Ashley ivott amikor Joe-val elmentek Frankie-nek ajándékot venni. Ekkor láthattuk Ash kezébe. Gondolom mindenki fantáziáját izgatta, hogy mi is ez pontosan, mikor meglátták a 'Gasm' feliratot, úgy mint engem, ezért is kerestem utána a neten, és ezért is fordítottam le nektek. Egyébként, meg ha a képre kattintotok, akkor meg a hivatalos oldalát hozza be!
Neuro GASM
A Neuro Gasm egy ízletes ital, aminek a célja a jobb szexuális egészség. Két nagy teljesítményű aminosavakat tartalmaz L-Arginine-t és L-Citrulline-t, melyek szerepet játszanak a nitrogén-oxid termelésében. A nitrogén-oxid segít szabályozni a a vérkeringést az artériákban, és tápanyagot juttat az izmokba, az agyba, a tüdőkbe és a többi szervbe. Az ital még serkenti az orgazmust, az élettani folyamatot. Egyéb összetevők közé tartozik a zöld tea és a L-Theanine-t, amely egyesíti az energiahatékonyság szintjét, ideges szorongás vagy feszültség nélkül. A teljes körű B-vitaminok és a többi aminosavak a tökéletes kombináció a "megfelelő" energiához, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Saját fordítás, ha nagyon kellene tüntesd fel a forrást, és pár L-lel kezdődő valamiknek nem biztos, hogy ez a magyar megfelelője! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése